Últimes notícies

15/03/2019
frutas
Evolució del consum de fruita a l'Estat Espanyol els darrers 10 anys
Informe de l'evolució en format vídeo ...

Llegir més


28/03/2018
mb
SERHS Fruits disposa d'una nova estructura de les seves plataformes de servei
Es dobla l’espai operatiu disponible a Mercabarna i es relocalitza la plataforma ...

Llegir més


05/12/2017
Mercabarna celebra su 50 aniversario
Mercabarna fa 50 anys
El 2017 és un any molt especial per a Mercabarna ja que es commemora el 50 anive ...

Llegir més


 

 

Nota legal LSSICE 34/2002

www.serhsfruits.com

SERHS FRUITS DISTRIBUCIÓ GLOBAL, S.L. "SERHS FRUITS"

  • NIF: B-60649233

  • E-mail: sfruits.blanes@serhs.com

  • Adreça correu i oficines Centrals: c. Garbí, 88-90 - Pineda de Mar - 08397 (Barcelona) Tel. 93 765 75 70

SERHS FRUITS, informa que les dades personals recollides des d'aquest lloc web seran tractades d'acord amb les exigències establertes per la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció Dades de Caràcter Personal i Normativa de Desenvolupament, absolut respecte pels drets dels titulars de les dades. Les dades recollides per mitjà dels formularis seran utilitzades per gestionar els serveis sol·licitats pels titulars i per a atendre, si s'escau, les seves peticions d'informació.

Amb aquestes finalitats s'incorporaran als fitxers de SERHS FRUITS i seran tractades en tot moment d'acord amb la normativa deprotecció de dades. En cap cas seran cedides a tercers sense el consentiment previ de l'interessat, excepte en els casos previstos legalment. Amb la remissió dels formularis de SERHS FRUITS, entenem que tenen el consentiment del remitent per a fer arribar informació comercial dels seus serveis.SERHS FRUITS informa que per a l'exercici dels seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades, els titulars de les dades poden dirigir-se a: SERHS FRUITS, sfruits.tordera@serhs.com. La informació continguda en www.serhsfruits.com és la vigent a la data de la seva última actualització i ha de ser considerada com informació introductòria per a l'usuari, relativa als serveis i a altres informacions que incorporen les seves pàgines.

L'usuari pot confirmar la data d'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, mitjançant l'enviament d'un E-mail clicant a l'enllaç "Contacte" inclòs a la pàgina principal. SERHS FRUITS podrà modificar en qualsevol moment els termes la present Nota Legal, publicant-ne a www.serhsfruits.com la versió actualitzada, sense necessitat de cap altra notificació als usuaris.

Tota la informació o la forma de recopilació de la informació continguda en el domini www.serhsfruits.com, com poden ser la pròpia recopilació d'informació, el disseny gràfic, imatges, codi font, marques, noms comercials, denominacions, entre altres signes distintius, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial deSERHS FRUITS o de tercers.