Últimes notícies

15/03/2019
frutas
Evolució del consum de fruita a l'Estat Espanyol els darrers 10 anys
Informe de l'evolució en format vídeo ...

Llegir més


28/03/2018
mb
SERHS Fruits disposa d'una nova estructura de les seves plataformes de servei
Es dobla l’espai operatiu disponible a Mercabarna i es relocalitza la plataforma ...

Llegir més


05/12/2017
Mercabarna celebra su 50 aniversario
Mercabarna fa 50 anys
El 2017 és un any molt especial per a Mercabarna ja que es commemora el 50 anive ...

Llegir més


L'Empresa

Activitat


Empresa especialitzada que ofereix una visió integral del mòn de la distribució de fruita i verdura que es troba adscrita a la divisió de SERHS Distribució, considerada una de las plataformes líders en el servei integral de productes per a la hoteleria, la restauració i les col·lectividats, amb implantació a Catalunya i País Valencià. 

 
SERHS Distribució té una cartera de 30.000 clients que tenen a la seva disposició una amplia gamma de productes, més de 6.000 articles de marques líders del mercat, a tres temperatures: begudes, alimentació, fred (aviram, carn, embotits, làctics, peix, 5ena gamma), cafè i articles de neteja.
 
SERHS Fruits Compta amb una dilatada trajectòria de més de 40 anys, adscrita a SERHS, posicionada entre els líders del sector. La seva implantació es centra en tres punts estratègics de Catalunya: Barcelona, Ripoll, Blanes i Tarragona.

 

Amb un equip humà de més 60 persones entre els diferents centres de treball, disposa d'un parc mòbil de 40 vehicles equipats amb sistemes frigorífics que no trenquen la cadena del fred i adaptats a les necessitats de cada servei. Així mateix, treballa en un espai de més de 7.000m2 d'instal·lacions amb una alta capacitat de refrigeració.